Avantaje importante ale invatarii limbii engleze

Avantaje importante ale invatarii limbii engleze

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane isi dedica timpul liber invatarii limbii engleze iar acest articol va ofera cateva exemple de avantaje de care puteti avea parte in cazul in care invatati aceasta limba straina.

Exista mai multe metode prin care cei interesati pot invata limba engleza. De exemplu, aceasta limba se preda in scoli, si in unele cazuri copiii pot invata cuvinte in limba engleza si expresii inca de la gradinita.

Cei care sunt atenti oa orele de curs, pot invata inca de pe bancile scolii aceasta limba, deci nu trebuie sa faca eforturi suplimentare dupa ce vor iesi de pe bancile scolii, pentru a invata si pentru a vorbi aceasta limba straina.

Multi copii nu sunt insa interesati de invatarea limbilor straine in timpul scolii, iar mai tarziu cand vor creste vor realiza cat de mult au gresit, si vor dori sa invete aceasta limba, cand vor vedea ca este nevoie sa vorbeasca engleza pentru a putea promova un interviu pentru locul de munca, sau in diferite alte situatii.

Cei care se afla in aceasta situatie si care isi doresc sa invete aceasta limba straina, pot participa acum la cursuri de limba engleza online Ilsc.ro. Exista atat cursuri de limba engleza pentru incepatori, cat si pentru vorbitorii de nivel mediu si chiar si pentru cei care vorbesc limba engleza la nivel avansat.

Ba chiar mai mult decat atat, exista acum cursuri de limba engleza online chiar si pentru afaceri, astfel ca angajatii diferitelor companii, au posibilitatea de a lua parte la astfel de cursuri, pentru a-si imbogati vocabularul in limba engleza.

Vom discuta in randurile care urmeaza despre cateva dintre cele mai importante beneficii ale cunoasterii acestei limbi straine, si cu siguranta veti intelege de ce trebuie neaparat sa va straduiti sa invatati aceasta limba.

  1. Engleza este o limba globala

Engleza este cea mai des vorbita limba dintre toate cele existente in lume. Una din cinci persoane poate vorbi sau cel putin intelege limba engleza, astfel ca indiferent ca va aflati in vacanta intr-o tara straina sau va mutati intr-o tara straina, aveti posibilitatea de a va intelege cu localnicii vorbind limba engleza, in cazul in care nu cunoasteti limba care se vorbeste in tara respectiva.

  1. Imbunatatirea memoriei

Este un lucru interesant de mentionat acela ca indiferent de varsta pe care o aveti, invatarea unei a doua limbi imbunatateste functionalitatea creierului. Fiecare creier se schimba odata cu varsta, dar studiile de caz care au fost realizate pana in clipa de fata ne arata rezultate uimitoare. Se pare ca persoanele care cunosc mai multe limbi au o durata mai mare de atentie si au performante mai bune la testele de atentie.

Acesta este un alt motiv intemeiat pentru a invata limba engleza, din moment ce este cea mai des vorbita limba din lume, si una din cinci persoane cunoaste si vorbeste aceasta limba straina, dupa cum am mentionat in randurile de mai sus.

  1. Imbunatateste abilitatile de ascultare

Invatarea acestei limbi straine va ofera o imbunatatire a abilitatilor de ascultare, deoarece va mentine activitatea creierului functionala, mai ales atunci cand profesorii folosesc jocuri de rima in clasa. Cand elevii respecta aceste instructiuni, isi imbunatatesc ascultarea, care se imbina in toate domeniile vietii lor.

  1. Imbunatatirea educatiei

Multe dintre universitatile prestigioase din lume sunt situate in tari precum Statele Unite, Anglia si Australia. Pentru a castiga un loc la una dintre aceste universitati de prestigiu, este esential sa puteti citi, scrie si asculta in limba engleza.

Chiar daca vorbiti la un nivel mediu, sau chiar si la un nivel avansat limba engleza, cu siguranta tot este recomandat sa participati la un curs de limba engleza, unde nu doar ca veti invata si alte cuvinte noi, dar veti invata sa pronuntati cuvintele corect, si este foarte posibil sa va imbunatatiti accentul.

  1. Oportunitati mai bune de angajare

Urmariti oportunitatile de angajare deschise pentru dvs. dupa ce ati invatat limba engleza. La randul lor, oportunitatile mai bune de angajare au efect asupra salariilor mai mari. Persoanele vorbitoare de limba engleza sunt la mare cautare la companiile corporative globale.

Este posibil de asemenea, sa creasca oportunitatile in cadrul companiei in cadrul careia va desfasurati deja activitatea. Aproximativ jumatate din site-urile destinate afacerilor din intreaga lume, sunt de asemenea scrise in limba engleza. Engleza este limba stiintei, a aviatiei, computerelor, diplomatiei si turismului.

  1. Creste oportunitatile de calatorie

Odata ce puteti vorbi engleza, oportunitatile dvs. de calatorie nu vor deveni mai usoare doar pe masura ce veti deveni mai increzatori, dar veti gasi ca puteti calatori mai mult. Si la randul sau, aceasta largeste mintea! Intelegerea si respectarea diferitelor culturi devine de asemenea, mai usoara si totodata mai evidenta.

Chiar daca va aflati intr-o tara in care limba engleza nu este limba oficiala, este posibil ca engleza sa fie folosita in continuare ca instrument de comunicare.

  1. Extindeti oportunitatile de divertisment

In general, engleza este limba oficiala a artei si a lumii media. Cea mai mare industrie cinematografica din lume, Hollywood produce filme in limba engleza. Este intotdeauna cel mai bine sa apreciati o opera de arta internationala in limba sa originala. Invatarea limbii engleze va va permite sa eliminati subtitrarile.

  1. Ajuta la invatarea altor limbi

Engleza este una dintre cele mai usoare limbi de invatat cu alfabetul sau simplu. Si odata ce limba engleza va fi stapanita, veti fi dezvoltat abilitati si practici pe care nu le-ati avut pana acum. Aceste abilitati va vor fi de ajutor pentru a intelege si pentru a invata o alta limba straina.

0 Shares
You May Also Like