Articole esentiale pentru casa

Articole esentiale pentru casa

0 Shares
0
0
0

Exista multe tipuri de articole de uz casnic de care am putea avea nevoie zilnic. Cand vorbim despre obiecte de uz casnic vorbim despre articole de bucatarie, elemente de curatare, elemente pentru baie sau elemente pentru confortul nostru (cum ar fi sobe si aparate de aer conditionat) care ne vor transforma casa intr-un loc placut si confortabil de locuit.

In postarea de astazi ne vom concentra pe cele mai bune produse pentru casa, sa le cunoastem!

Iti place sa ai casa organizata ? De asemenea ai nevoie de  suport pantofi maro-crem plastic 5 etaje.

Produse de curatenie

Produsele de curatare sunt cu adevarat indispensabile in casa. Dupa cum bine stim, a avea o casa curata si ordonata este esential pentru un confort bun.

Printre cele mai importante elemente esentiale in produsele de curatare pe care ne putem baza: mop si matura, detergent de sticla, manusi de cauciuc, bureti si carpe, inalbitor, detergent si lustruit pentru lemn. Daca doriti, de asemenea, sa castigati lupta cu praful pentru totdeauna: un aspirator va fi foarte util.

Ustensile de bucatarie

Ce ustensile de bucatarie sunt necesare si esentiale? Exista un numar mare de ustensile pe care le folosim pentru gatit si care au o utilizare foarte specifica, astazi ne vom concentra pe cele cateva ustensile de bucatarie de baza: cutit, tigaie, placa de taiere, cratita, oala, castron, vas de cuptor, mixer de mana, manusi pentru cuptor si strecuratoare. Este clar ca aceste ustensile sunt cele mai de baza dintre toate si ca, cu ele, este posibil sa nu puteti gati orice fel fel de mancare, dar sunt esentiale .

Accesorii baie

Avand o baie echipata ne va face viata mult mai usoara, dar care sunt accesoriile de baie de care avem nevoie? Am putea spune ca acestea sunt urmatoarele: suport pentru prosoape, oglinda baie, dozator de sapun, sticla pentru periute de dinti si suporturi pentru rola de hartie igienica. In cazul in care baia ta nu are sticla la dus, perdeaua de dus este, de asemenea, considerata o necesitate.

Aparate pentru a mentine casa incalzita

Ce aparate sunt necesare pentru a mentine o casa incalzita in timpul toamnei sau iernii? Sunt multe. Cele mai de baza pentru a mentine casa calda in timpul iernii sunt sobele si vara ventilatoarele, dar tehnologia a avansat foarte mult si astazi majoritatea oamenilor opteaza pentru aparate de aer conditionat cu frig si caldura care mentin casa la temperatura dorita pe tot parcursul anului.

Ustensile de curatenie:

Sa vedem cateva  clasice:

Manusi de cauciuc: au fost intotdeauna necesare pentru sanatate si siguranta, siguranta si sanatate. In aceste vremuri de proeminenta virala, mult mai mult. Utilizarea sa este recomandabila deoarece evita contactul direct cu produse care pot fi abrazive, dar protejeaza si de posibilele infectii in unele zone sensibile ale casei, cum ar fi baile. Si de ce sa nu subliniem: pastreaza mainile frumoase.

Matura : sunt cele mai traditionale ustensile pentru a termina rapid cu murdaria zilnica de pe podeaua casei noastre. Pe piata exista diferite forme si materiale atat de maturi, cat si de praf, si toate au preturi accesibile pentru orice buzunar.

De ce sa ai o casa curata?

Daca nu te consideri o persoana „curata”, poate fi usor sa te simti resemnat cu ideea ca fie esti curat, chiar daca nu esti. Dar, fapt distractiv: curatenia nu este o calitate cu care se nasc oamenii. Poate ca folositi produsele de curatare in mod gresit  sau aveti doar niste obiceiuri proaste de curatare , dar tot ce este nevoie este putina ingeniozitate si creativitate. Luati-va cateva produse de curatare de incredere si urmati aceste instructiuni pentru o casa curata.

Chiar daca nu te consideri un colectionar de „lucruri”, acele „lucruri” par sa se aduna intotdeauna in fiecare colt si pe fiecare blat. „Incepeti sa urmati regula „unul inauntru, unul afara”, spune Nancy Haworth de la On Task Organizing din Raleigh, Carolina de Nord. „Cand cumparati ceva nou, aruncati, vindeti sau donati un articol mai vechi pentru a crea spatiu pentru noul articol.”

Sertarele pentru gunoi au obiceiul de a se varsa pe ceea ce ar trebui sa fie o suprafata altfel curata si goala. Blaturile si mesele reusesc practic sa fie pline cu posta ratacita si alte lucruri. Oamenii cu case curate abordeaza imediat aceasta problema. „Cand pastrati suprafetele mari si plane clare, nu numai ca sunt mai atractive din punct de vedere vizual, dar si mai usor de sters”, spune Carrie Higgins, autorul cartii Organization Hacks si fondator al blogului Making Lemonade. „Nu depozitati electrocasnice pe blaturi sau dezordinea pe birou.”

Casele curate nu se curata doar in mod miraculos – oamenii ingrijiti au un protocol in vigoare pentru a mentine lucrurile intretinute si ordonate.

„Oamenii cu case ingrijite tind sa aiba un program de curatenie si rutine, astfel incat murdaria si rufele sa nu aiba timp sa se aduna”, spune Higgins. „De exemplu, au stabilit o zi desemnata pentru a aspira sau a spala rufele in fiecare luni, astfel incat acele sarcini mari sa nu fie omise.” Uneori poate fi necesar sa faci ceva mic in fiecare zi.

Uneori, lucrurile marunte sunt cele care se preteaza la o locuinta stralucitoare. Bailey Gaddis, un organizator profesionist certificat si autoarea cartii Feng Shui Mommy, incepe cu o politica de descaltare. „Cand pantofii sunt lasati la usa, impiedicati toxinele, pamantul, frunzele si alte lucruri care murdaresc rapid podelele sa ajunga in casa”, spune ea.

0 Shares
You May Also Like