Afaceri pentru castig suplimentar

Afaceri pentru castig suplimentar

0 Shares
0
0
0

Alegerea caii antreprenoriatului este, fara indoiala, mai riscanta decat sa te multumesti sa detii un loc de munca ca angajat si necesita  mult mai mult sacrificiu. Cu toate acestea, odata ce cunosti avantajele stilului de viata de a fi propriul sef si ajungi sa castigi mult mai multi bani decat ai putea vreodata la locul de munca de zi cu zi, munca grea va fi meritat pe deplin.

Cea mai des intalnita intrebare este: De unde sa stii ce afacere ar trebui sa incepi mai ales atunci cand lucrezi in continuare cu norma intreaga? Da, intrebarea are sens perfect, mai ales ca nu multi isi permit sa renunte la slujbele pe care le au pentru a-si incepe si propria afacere, insa exista cateva propuneri de afaceri pe care le poti avea in vedere daca doresti sa iti pastrezi si munca de zi cu zi ca sursa principala de venit.

Coaching online

Daca ai ceva la care esti iscusit si foarte pasionat, poti transforma acea combinatie castigatoare in oferirea serviciilor cu coaching online individual. Nu trebuie decat sa iti pui in valoare cunostintele, nu te costa nimic, dar iti poate aduce multe beneficii.

Podcasting

Daca poti crea un public regulat pentru podcast-ul tau pe un anumit subiect, acesta este un mod minunat de a obtine sponsori. Bineinteles, te va ajuta daca ai deja un public online pe care il poti atinge pentru a asculta podcastul tau obisnuit, dar asta nu a impiedicat mii de oameni sa construiasca afaceri de succes pe spatele podcastingului.

Revanzare Amazon sau alte platforme de comert online

Oricine poate vinde bunuri pe Amazon sau pe platformele de acest fel, cu conditia sa aiba produse de vanzare. Daca esti genul care merge la toate vanzarile de garaje locale in fiecare weekend, exista tot felul de lucruri valoroase care pot fi revandute online. Daca vrei sa intensifici jocul de vanzare Amazon, poti consulta diverse ghiduri care te pot ajuta sa faci primii pasi in acest domeniu.

Consultanta in afaceri locale

Daca ai dezvoltat seturi de abilitati valoroase sau certificari in industria in care activezi de-a lungul anilor, poti lua in considerare utilizarea abilitatilor pe care le ai in timpul liber oferind serviciile de consultanta proprietarilor de afaceri locali. Fie ca esti un expert in marketing, un strateg de afaceri sau un pasionat de productie, probabil ca exista un proprietar de afaceri local care este dispus sa te plateasca pentru a-i ajuta sa rezolve o problema cu compania lor.

Profesor la distanta

Predarea si indrumarea limbii romane sau a oricarei materii de studii este o modalitate excelenta de a obtine un venit solid, fara a mentiona experienta pe care o vei acumula lucrand cu diverse categorii de oameni.

Manager Social Media

Cu totii suntem vinovati ca petrecem, la un moment dat, prea mult timp pe Facebook, Twitter sau Pinterest, asa ca de ce sa nu fim platiti pentru a pune in functiune expertiza? O multime de companii, in special startup-uri sau cele din retail sau de calatorie, au o prezenta dificila pe retelele de socializare si au in mod constant nevoie de oameni care sa-i ajute sa isi creeze brandurile online.

Specialist in anunturi cu plata Google

Daca stii macar cateva lucruri despre marketingul platit pe internet si te simti confortabil cu Google, o modalitate excelenta de a obtine venituri suplimentare este sa gestionezi campaniile publicitare Google ale unei companii  si sa incepi treptat sa atragi mai multi clienti pe masura ce afacerea ta de consultanta creste.

0 Shares
You May Also Like