5 sfaturi simple de K-Beauty

0 Shares
0
0
0

V-am pregătit câteva dintre cele mai bune secrete K-Beauty pe care să le încorporaţi în rutina voastră de zi cu zi.

1. Masaj facial la duş

Scopul K-Beauty este de a obține un ten impecabil, proces care începe chiar înainte de curățare. Începeți-vă rutina acordând câteva minute pentru un masaj facial în fiecare dimineață, în timp ce faceți duș. Aburul de la apa caldă vă va ajuta porii să se deschidă, astfel încât să curăţaţi faţa mai adânc și mai rapid. Asigurați-vă că masați nu numai pe față, ci și pe gât. Apoi, folosiţi un burete facial și/sau un demachiant, pentru a spăla atât fața, cât și zona gâtului. Buretele facial coreean 100% natural și ecologic din planta Konnyaku curăţă în profunzime pielea, îndepărtează murdăria şi exfoliază celulele moarte ale pielii.

2. Folosiţi ceaiul pentru a vă hrăni pielea

Încercați să schimbați ceașca de cafea de dimineață cu ceai, mai exact cu ceai verde sau ginseng. Aceste ceaiuri sunt bogate în substanțe benefice și antioxidanți care ajută la curățarea organismului și la combaterea proceselor inflamatorii, inclusiv a acneei.

3. Lucraţi muşchii feţei

Exercițiile fizice nu ar trebui să fie doar pentru corp, ci și pentru față. Exercițiile faciale zilnice și masajul, combinate cu produsele cosmetice potrivite, vă vor ajuta să vă împospătaţi fața și să încetiniți procesul de îmbătrânire. Încercați exerciții faciale care definesc și lucrează linia maxilarului, fruntea și gâtul.

4. Respectaţi un mic ritual

Printre cele mai populare cosmetice coreene sunt măștile de foi. Răsfățați-vă cu un tratament spa de 20 de minute cel puțin o dată pe săptămână. Spălați-vă fața și uscați ușor cu un prosop. Alegeţi tipul de mască în folie şi lăsaţi-o pe faţă timp de 20-30 de minute de la aplicare. În acest timp, faceţi o ceașcă de ceai de plante, aprindeţi o lumânare parfumată, așezaţi-vă cu o carte și uitaţi de grijile zilnice. Lăsați-vă ochii să se odihnească, rămânând departe de ecrane: televizor, computer, smartphone etc. Încercați să ascultați muzică relaxantă și să meditați. După timpul alocat, îndepărtați masca și spălați-vă fața. La final, aplicați o cremă hidratantă profundă.

Folosiţi masca non-grasă care repară și hrănește pielea, cu vitamine, unt de shea și ulei de sâmburi de caise. Aceasta mai conţine acid hialuronic și niacinamidă pentru a ajuta la catifelarea și hidratarea pielii. Rezultatul este o piele revitalizată şi radiantă.

5. Aplicați produsele cu mișcări adecvate

La fel de important ca și modul în care alegeţi produsele, modul în care vă aplicați serurile, cremele, demachiantele etc. are un efect vizibil asupra pielii. Iubitorii de K-Beauty știu că produsele nu trebuie frecate sau întinse pe piele. În schimb, atingeți-vă fața cu vârful degetelor sau utilizați un instrument de aplicare precum o rolă de jad. Atingeți-vă pielea sau utilizați instrumentul cu mișcări circulare mici, pentru un masaj eficient al feței. Acest lucru stimulează circulația sângelui și ajută pielea să absoarbă produsele mai eficient.

Pentru o hidratare continuă până la 124 de ore, încercați Crema Floria 100 de ore. Formula intens hidratantă, îmbogățită cu ingrediente hrănitoare, pătrunde adânc în piele şi ajută la menținerea hidratării intense a pielii. Conţine 57% extract de şofran şi ulei de argan organic.

0 Shares
You May Also Like