5 lucruri care ne plac la zborul cu avionul

0 Shares
0
0
0

Unii oameni se tem de zbor, alții îl iubesc. Unii oameni dorm într-un zbor de 12 ore fără nicio problemă, în timp ce alții urmăresc patru filme la rând pentru a face să treacă mai repede acele ore lungi.

Zborurile pot fi plictisitoare, dar există modalități de a ne bucura cu adevărat de acele ore de zbor, de a ne relaxa și de a fi entuziasmaţi de călătoria care urmează.

1. O oportunitate de a ne deconecta

Cât de des ajungem să închidem telefoanele și să ne deconectăm de la Whatsapp și Instagram? Suntem mereu conectați, împărtășim mereu, discutăm mereu. Să fii într-un avion este o oportunitate rară și binevenită de a opri toate vorbăria și de a dormi, de a te relaxa, de a răsfoi revistele preferate, de a asculta muzică, de a viziona câteva emisiuni și poate de a asculta acel album Coldplay de care nu ai avut timp niciodată.

2. Mâncarea este surprinzător de gustoasă (mai ales dacă ți-e foame!)

Nu știm despre voi, dar nouă chiar ne plac acele mici sandvișuri şi gustări pe care le servesc în avioane. De obicei, îţi e atât de foame și de sete, încât vei mânca aproape orice – sandvișuri cu brânză cu gust de fructe de pădure sau o pastă de pui cu un sos galben ciudat ( curry sau brânză? Cine știe!) Luaţi şi una dintre acele mini băuturi sau o ceașcă de cafea cu Coca-Cola și experiența gurmand este completă!

3. Nu știi niciodată cu cine te-ai putea întâlni

Poţi întâlni oameni fascinanţi în avioane și, deși este ok să te ocupi de treburile tale și să dormi, să citești sau să asculți muzică fără să fii atent la persoana care stă lângă tine, ai putea ajunge să ai o discuţie grozavă sau să înveți ceva nou, întorcându-te către acea persoană, afişând un zâmbet prietenos și poate chiar spunând un cuvânt sau două.

Replici bune de deschidere a conversaţiei dacă nu știi cum să spargi gheața: Călătorești pentru muncă sau vacanță? Care este destinația ta preferată din lume (mai ales dacă zbori într-un loc cool precum LA, Honolulu, Londra sau Paris)? Aveți sfaturi pentru… (orașul în care călătoriți)?

4. Este un mijloc pentru un scop măreț

Zborul este distractiv pentru că te va duce în locurile în care vrei să ajungi. Desigur, zborurile către destinație sunt mai distractive decât zborurile înapoi, dar ne place pur și simplu acel sentiment de anticipare și emoție care pune stăpânire pe noi atunci când plecăm spre aeroport în prima zi de vacanță. Cozile de așteptare la aeroport nu sunt distractive, dar odată ce urcați în avion, găsiți-vă locul și priviți pe fereastră – sunteți pe drum!

5. Se pot face niște fotografii uimitoare

Aţi zburat vreodată în LA seara devreme? Sau peste City of London la 8 dimineața? Este uimitor, credeți-ne, și merită o fotografie Instagram sau două (deși veți putea posta doar după ce veți fi reconectaţi la sol!). De la apusuri uimitoare până la survolări peste oraș, să alegeţi un loc la geam atunci când vă faceţi check in va fi una dintre cele mai inteligente decizii pe care le-ați luat vreodată.

Aum că v-am trezit pofta de zbor, nu trebuie să aşteptaţi până la următoarea călătorie.

Un zbor cu avionul la Brasov este ceva ce puteţi experimenta oricând, singur sau împreună cu un prieten sau cu partenerul/partenera. Centrul Vechi, Cetatea Râșnov, Poiana Brașov și Vârful Postavaru – pe toate le veţi putea admira de la înălțime. În plus, veţi putea obține instantanee fotografice deosebite cu peisaje care vă vor tăia respirația.

0 Shares
You May Also Like