4 motive bune pentru a cumpara un ceas conectat

4 motive bune pentru a cumpara un ceas conectat

0 Shares
0
0
0

Lumea ceasurilor conectate evolueaza cu viteza mare: sunt unul dintre gadgeturile High Tech la moda ale ultimilor ani! Inca nu ai facut pasul? Iata 5 argumente care cu siguranta te vor face sa te razgandesti, sa te pui la curent cu ce inseamna un SmartWatch Garett MEN 5S Black Leather.

Smartwatch-urile sau ceasurile conectate fac furori in epoca noastra moderna, dar crezi sau nu, smartwatch-urile exista de zeci de ani, din 1927, cand a fost introdus indicatorul rutier „Plus Four”.

Nu ai putut primi un e-mail despre asta, deoarece acest concept a fost la 70 de ani de la realizarea lui. Cu toate acestea, „Indicatorul de ruta Plus Four” prezenta o harta pe care o puteai derula pentru a-ti gasi drumul.

De atunci, cercetarile s-au mutat pentru a imbunatati tehnologia, in special ceasurile digitale, iar apoi au fost adaugate calculatoare, pana cand avem ceea ce avem astazi. Tehnologia purtabila, de la ceasuri inteligente la trackere de fitness si tot ceea ce exista intre ele domina astazi piata si va fi greu sa gasesti o incheietura fara sa vezi un smartwatch.

Pentru ce este folosit un ceas conectat?

Cand te gandesti astazi la ceasurile inteligente, nu ne referim la derularea cardurilor sau la posibilitatea de a insela la examenele de matematica cu calculatorul de la incheietura. Astazi are mai mult de oferit decat sa spuna ora.

Ce este un ceas conectat?

Ceasurile inteligente sunt in esenta mini-computere pe care le poti purta la incheietura mainii. Ele indica intotdeauna ora si datorita bateriilor reincarcabile cu litiu, functionalitatea acestor ceasuri a trecut de la sarcini simple, cum ar fi calcule si jocuri, la functii corespunzatoare celor ale smartphone-urilor tale.

Ecranele tactile au inlocuit vechile fete de ceas cu bobinare automata. Aceste caracteristici includ urmarirea antrenamentului, redarea muzicii, verificarea e-mailurilor si jocurile. Exista unele ceasuri inteligente de sine statatoare, in timp ce altele necesita asociere cu un telefon mobil.

Avantaje

Ceasurile conectate nu mai spun doar ora

Un ceas conectat face mult mai mult decat atat: iti spune starea ta de sanatate, te alerteaza de indata ce primesti un SMS sau un e-mail si, in plus, iti permite sa raspunzi discret la toate apelurile.

Ceasurile inteligente vin in toate formele si culorile

Ceasurile conectate vin in toate formele si dimensiunile. Sobru sau stralucitor, rotund sau dreptunghiular – chiar patrat. Ceasul conectat este un obiect frumos care acopera toata latimea incheieturii mainii.

Ceasurile conectate au grija de fitness-ul tau

Ceasurile conectate sunt adevarati parteneri de fitness. Acestea iti permit sa determini numarul de calorii pe care le-ai ars, distanta pe care ai parcurs-o, numarul de pasi, ritmul cardiac sau VO2 maxim (aportul maxim de oxigen). Garmin, Garett sau Fitbit ofera ceasuri conectate dedicate special practicarii sportului.

Ceasurile conectate te tin departe de ecrane

Unul dintre avantajele majore ale ceasurilor conectate este discretia lor! Nu este nevoie sa iti verifici smartphone-ul la fiecare doua minute! E-mailurile, textele si alte notificari pot fi vizualizate de pe ceasul conectat. Sa recunoastem, fara social, e mult mai bine!

0 Shares
You May Also Like