Top 4 lucruri pe care nimeni nu are curajul să le spună despre peleți

Top 4 lucruri pe care nimeni nu are curajul să le spună despre peleți, potrivit celor de la Tomibena

0 Shares
0
0
0

A venit momentul să dăm cărțile pe față! Mai toți românii foloseau pe post de combustibil pentru încălzire gazul până nu demult, însă lucrurile s-au schimbat. De ce? Din cauza problemelor globale de la ora actuală.

Să îți încălzești locuința cu ajutorul unei centrale termice pe gaz nu mai este la fel de rentabil. Din ce în ce mai căutați sunt peleții la ora actuală, iar în rândurile ce urmează vei afla și de ce. Toată lumea vorbește despre peleți, însă prea puțini au curajul să spună care este cu adevărat eficiența lor și la ce să te aștepți atunci când îi achiziționezi. Acest articol va pune punctul pe i și discutăm deschis despre peleți.

Tot ce trebuie să știi despre peleți – cele mai importante specificații

Peleții sunt 100% ecologici

Vrei să protejezi mediul înconjurător, dar și sănătatea familiei tale? Atunci este indicat să îți încălzești locuința cu ajutorul unui combustibil ecologic. Despre peleți trebuie să știi că sunt 100% ecologici.

Peleții sunt produși din resturi de lemn, lemn reciclat, lemn extras din pădurile în care au avut loc incendii de vegetație sau au fost atacate de dăunători. Doar lemnul este folosit în procesul de creare al peleților; nu se adaugă substanțe chimice periculoase pentru a-i ajuta să rămână sub forma pe care o știm cu toții. Cum de? Deoarece lignina este suficientă pentru ca materialul lemnos, după ce este mărunțit, să devină legat și compact.

Peleții au un randament impresionant

Ce îți dorești de la combustibilul cu care îți vei încălzi locuința? Să aibă un preț accesibil și să dea randament maxim? Acest lucru îl fac peleții!

Uite, dacă este să ne referim la cei de pe tomibena.ro, magazin online de mare încredere pe această nișă, randamentul lor este de 98%, uimitor, nu-i așa? Cum de reușesc să dea un asemenea randament? Pentru că sunt păstrați în condiții excelente, sunt de calitate austriacă (corespund normelor austriece M 7135 și DIN plus 51731), iar calitatea și puritatea lor sunt mereu verificate.

Depinde foarte mult și de cum îi vei păstra tu după ce îi achiziționezi. Se recomandă depozitarea lor într-un loc ferit de umiditate. Ei ating randamentul de 98% având o umiditate de 8-10%. În cazul în care gradul de umiditate crește, randamentul scade, sunt doi indici aflați în relație invers proporțională.

Peleții au un preț bun, cu posibilitatea de negociere

Prețul gazului nu ai cum să-l negociezi. Cât consumi, atât plătești, pe baza contractului pe care l-ai semnat cu furnizorul tău.

Atunci când achiziționezi peleti mai poți negocia la preț, în funcție de unde îi achiziționezi, bineînțeles. Dacă alegi să îi cumperi de la Tomibena, de pe tomibena.ro, vei vedea că negocierea se face automat. Mai exact, cu cât cumperi o cantitate mai mare de peleți, cu atât mai mic devine prețul. De asemenea, dacă depășești un anume prag, te vei bucura de transport gratuit oriunde în țară. Cei de la Tomibena fac livrările și în timp record. Plasează o comandă și vei vedea că așa e!

Cenușa peleților poate fi folosită într-un mod la care nu te aștepți!

Tot am pomenit de faptul că peleții sunt 100% ecologici. Pentru că sunt cu adevărat ecologici, le poți folosi cenușa pe post de îngrășământ. O poți folosi la plantele din grădină, dar și la flori. Totul este permis! Vei vedea cât de frumos se vor dezvolta și vor crește grație nutrienților din cenușă.

Partea mai puțin plăcută e că nu te poți bucura de o cantitate prea mare de cenușă. De pe urma arderii, cantitatea de cenușă pe care o produc peleții este foarte mică. Trebuie să arzi o cantitate foarte mare pentru a putea pune la toate plantele câte puțin.

Vezi? Când vine vorba de peleți nimic nu se pierde, totul se conservă! Dacă ai o locuință mare pe care trebuie să o încălzești, economisești bani frumoși cu ajutorul cenușei. Nu va mai trebui să cumperi îngrășământ pentru flori și plante, îl ai la dispoziție pe unul dintre cele mai naturale.

Nu uita de tomibena.ro, locul din care poți achiziționa peleți de calitate superioară cu livrare oriunde în țară în cel mai scurt timp!

0 Shares
You May Also Like