OZN-uri si conversatii telefonice ciudate

OZN-uri si conversatii telefonice ciudate

0 Shares
0
0
0

De-a lungul anilor, am citit despre o serie de apeluri telefonice ciudate in jurul fenomenului OZN: zgomote electronice ciudate, amenintari nebunesti; lista continua. Oarecum legata de acest aspect este si problema interferentelor telefonice, care este un fenomen obisnuit in domeniul cercetarii OZN. Un exemplu perfect se refera la cartea lansata in iunie 2011, “The Real Men in Black”.

Cand autorul promova cartea la emisiunile de radio, unul dintre lucrurile pe care le discuta cu gazdele era problema aparitiilor OZN si a interferentelor telefonice. Vorbim despre voci ciudate pe linie, zgomote ciudate si apeluri suspendate. Cateva persoane l-au contactat pentru a raporta ca se confrunta exact cu acelasi lucru – dar numai dupa ce au citit cartea in 2011,  sunt atât de mulți încât aș putea scrie o carte întreagă despre fenomenul OZN-urilor și apeluri telefonice de tip ciudat.

Astăzi, însă, voi împărtăși cu voi saga unei situații ciudate care s-a produs în vara anului 1968. Numarul de astfel de cazuri pe care le am in dosar (cele mai multe dintre ele provenind de la martori OZN-uri si alti cercetători) este atat de mare incat as putea scrie o carte intreaga despre fenomenul OZN-urilor si apelurilor telefonice ciudate. Astazi, insa, voi impartasi cu voi saga unei situatii ciudate care s-a produs in vara anului 1968.

Povestea e despre cercetatorul OZN „Dan O.”, care i-a spus povestea regretatului scriitor despre aspectele paranormale, Brad Steiger. Era noaptea de 13 iulie 1968 cand Dan a traversat si-a intersectat drumul (sau liniile) cu o femeie misterioasa la celalalt capăt al firului.

La vremea respectiva, Dan era la telefon, vorbind cu un coleg din campul OZN, cand apelul lor a fost intrerupt brusc si in mod misterios. Dan i-a spus lui Steiger: „Partea terta s-a prezentat ca fiind doamna Slago, care, după spusele ei, a fost conectata accidental cu linia noastra. Ea asculta conversatia noastra din pura curiozitate.”

OZN-uri si discutii telefonice suspecte

In ciuda faptului ca doamna Slago era o straina si, potrivit spuselor ei, a intrat din greseala in conversatie, Dan a decis să-i spună despre cercetarile sale OZN, intrucat auzise fragmente despre ceea discutau el si prietenul sau. Pe masura ce conversatia dintre Dan si doamna Slago a evoluat, cu toate acestea, probabilitatea ca intruziunea ei sa fie o mare greseala si nimic altceva, s-a evaporat rapid. Cuvintele lui Dan reflecta asta foarte clar.

El a spus lui Steiger ca doamna Slago i-a sugerat ca investigarea OZN-urilor nu este un lucru intelept si ca problema OZN-urilor care ar putea fi de origine extraterestra este o chestiune pe care Dan ar trebui sa o evite. Dan a continuat: „De asemenea, femeia a afirmat ca organizatiile OZN nu ar trebui sa incerce sa aprofundeze investigatia si studiul OZN-urilor, pentru ca dupa cum a spus, ‘oamenii de pe Pamant nu inteleg’. ”S-a oprit brusc de ceea ce urma sa spuna, ca si cum si-a dat seama ca spune ceva ce nu ar trebui sa aud.”

Lucrurile au devenit apoi mai ciudate si oarecum tulburatoare: femeia l-a avertizat pe Dan ca ar trebui sa-si inceteze investigatiile OZN, ca nu este intelept sa vorbeasca la telefon despre astfel de probleme si ca numele ei nu este Slago, pană la urma. Era Nelson si lucra ca „cercetător” pentru politia locala. In acel moment. Doamna Slago – sau Nelson – a parasit brusc conversatia.

Cu toate acestea, povestea nu s-a terminat, dupa cum i-a demonstrat Dan lui Brad: „Cand am vorbit la sediul politiei, ofiterii ne-au spus ca nu stiau de nici o „doamna Nelson sau „doamna Slago” care sa lucreze in cadrul vreunui departament de cercetare al politiei. In urma acestui incident, am verificat riguros liniile noastre de telefonie, dar verificarea nu a evidentiat nicio dovada a conectarii unui dispozitiv de ascultare sau monitorizare a conversatiei. O verificare la compania de telefonie a relevat faptul ca nu ar fi putut fi efectuata o conexiune gresită de acest tip.”

Acesta este doar un exemplu, din multe altele, care leaga cercetatorii OZN de apelurile telefonice ciudate. Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre povestea lui Dan O. si a doamnei Slago, puteti face acest lucru din cartea lui Timothy Green Beckley, UFO Silencers, care spune intreaga poveste.

0 Shares