Descoperă 3 schimbări pe care le poți face în bucătăria ta, pentru a avea parte de un decor fresh!

Descoperă 3 schimbări pe care le poți face în bucătăria ta, pentru a avea parte de un decor fresh!

0 Shares
0
0
0

Bucătăria este o încăpere ce nu trebuie neglijată atunci când vine vorba de designul acesteia, iar dacă simți că a venit momentul pentru o schimbare, după ce vei parcurge acest articol vei putea să duci la bun sfârșit acest lucru. Cu doar puțină planificare, un buget clar stabilit și o listă pe care să o actualizezi constant, vei avea parte de un decor la care nici nu ai fi visat până acum.

Iată trei schimbări simple, dar eficiente, pe care le poți face pentru a-ți transforma bucătăria și a-i aduce un total alt aspect

  1. Culori îndrăznețe

Unul dintre cele mai rapide moduri de a revigora aspectul bucătăriei tale este să adaugi culori îndrăznețe și accente vibrante, așa că renunță la culorile pământii și optează pentru nuanțe mai vesele și pline de energie. Poți alege un perete accentuat într-o culoare vibrantă, cum ar fi portocaliu sau turcoaz, pentru a crea un punct focal în încăpere. De asemenea, accentele colorate pot fi adăugate și prin alegerea unor obiecte mici, precum vaze, prosoape de bucătărie sau chiar ustensile de gătit în nuanțe intense, detalii ce vor aduce imediat o notă fresh și veselă în bucătăria ta.

  1. Schimbă mobilierul și accesoriile

O altă modalitate de a aduce o schimbare notabilă în bucătăria ta este să schimbi mobilierul și accesoriile, deci dacă bugetul îți permite, poți investi în bucătăria ta, optând pentru un set nou de scaune sau o masă modernă. Poți, de asemenea, să schimbi mânerele dulapurilor ca să le oferi un aspect mai contemporan sau să adaugi rafturi deschise ca să expui veselele tale preferate sau plantele în ghivece. Accesoriile de bucătărie, precum vesela, tacâmurile și ustensilele de gătit, pot fi, de asemenea, actualizate, iar un covoraș nou sau perdelele cu un model îndrăzneț pot completa schimbarea și pot aduce un aer nou bucătăriei tale.

  1. Iluminatul bucătăriei

Nu în ultimul rând, iluminatul joacă un rol crucial în atmosfera bucătăriei tale, iar micile schimbări în sistemul de iluminat pot aduce o transformare semnificativă, așa că renunță la iluminatul obișnuit deasupra blatului și alege corpurile de iluminat moderne sau plafoniere cu un design inovator. Acestea nu doar că adaugă o notă de eleganță, dar pot și să creeze zone bine iluminate în timp ce gătești sau socializezi și le poți găsi pe site-ul celor de la savelectro.ro. Mai mult de atât, dacă spațiul permite, poți adăuga și iluminat ambiental, cum ar fi benzi LED sub dulapuri sau în jurul blatului, pentru că adaugă o notă caldă și relaxantă în bucătărie, putând fi ajustate în funcție de preferințele tale. Nu uita că o altă opțiune este să adaugi lămpi de podea sau de masă pentru a completa designul general și pentru a oferi bucătăriei tale o atmosferă primitoare și plăcută.

În concluzie, pentru a transforma bucătăria ta într-un spațiu fresh, nu este nevoie de renovări majore, pentru că prin simplificarea culorilor, actualizarea mobilierului și accentuarea iluminatului, poți aduce o schimbare semnificativă în decorul bucătăriei tale, fără a depune eforturi considerabile.

 

Sursă foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like